Ryhdy Taxiagentiksi

Taksinkuljettajan työ on monipuolista ja kiinnostavaa. Työ voi olla päätoimista tai osa-aikaista, esimerkiksi opiskelun ohella tapahtuvaa. Jokainen päivä on erilainen ja agenttimme kohtaavatkin päivittäin mielenkiintoisia ihmisiä ja tarinoita, niin julkisuuden henkilöistä tai maamme päättäjistä kuin meistä tavallista kadun tallaajistakin. Kaikkien heidän kanssaan tarvitaan samaa positiivista palveluasennetta ja avointa mieltä.

Palkkaamme niin kokeneita kuin aloittaviakin kuljettajia. Meillä voit vapaasti varata ja ajaa vuoroja kaikilla autoillamme edellyttäen, että kuljettavaatimukset täyttyvät.

Uraansa aloittaville agenteille opastamme kuinka voit suorittaa taksikurssin. Täytä oheinen hakemus niin kerromme sinulle lisää!

Taksikurssi

Kurssi kestää seitsemän arkipäivää ja kahdeksantena on loppukoe kestoltaan 2 tuntia. Kurssi sisältää peruskurssiosion, paikallistuntemusosion, kolme laitekurssia sekä viranomaiskokeet.

Peruskurssilla annetaan taksinkuljettajan ammatin perustiedot ja -taidot. Viranomaisen järjestämisvastuulla kurssin päätteeksi suoritettava loppukoe on koko maassa samanlainen. Kokeen voi suorittaa Helsingin Taksiopistossa, jolloin kokeen hinta lisätään kurssimaksun hintaan tai Ajovarma Oy:n kuljettajakokeita järjestävässä toimipisteessä, vaikka kurssin olisi käynyt Helsingin Taksiopistolla.

Peruskurssin aiheina muun muassa seuraavat alueet:

  • taksiliikenteen harjoittamiseen liittyvät säännökset
  • liikenneturvallisuus ja taksiliikenteen turvallisuus
  • taksinkuljettajan vastuut ja velvollisuudet
  • asiakaspalvelu ja taksipalvelujen laatu erilaiset kuljetustarpeet ja matkustajaryhmät huomioon ottaen
  • taksiliikenteen käytännöt ja käyttöjärjestelmät
  • taksinkuljettajan työkyky ja työturvallisuus

Kurssin hyväksytysti käytyäsi voit aloittaa omien työvuorojesi valitsemisen järjestelmästämme.

Taksikurssi – lähde: Taksi Helsinki

 

Täytä hakemus

Lähetä meille hieman tietoa itsestäsi, niin olemme sinuun yhteydessä ja kerromme kuinka sinä voisit ryhtyä Taxiagentiksi.

Työhaku
Toivon yhteydenottoa
Toivottu päivä yhteydenottoon
Aika
:
Toivottu aika yhteydenottoon

 

© 2019 Taxiagentit  |  Tietosuojakäytäntömme  |  Evästeet
webDesign: Mekanismi »