Taksinkuljettajan työssä toimit ihmisten kanssa

 

Kasvaneen kysynnän myötä haemme sekä alalle haluavia, että vahvan kokemuksen omaavia taksinkuljettajia. Haluamme tarjota työntekijöillemme aidosti joustavan työympäristön. Sen myötä voit tehdä töitä juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Tarjoamme myös säännöllisyyttä haluaville vakaan työympäristön.

Tärkeimpiä tekijöitä mieluisaan työympäristöön on perinteisesti auton merkki ja malli, sijainti ja siisteys. Me tiedämme sen ja pyrimme hyvässä yhteisymmärryksessä löytämään sen mieluisimman vaihtoehdon. Taksinkuljettajamme saavat valita omat työvuoronsa.

 

Varausjärjestelmämme avulla taksinkuljettajamme pystyvät hoitamaan vuoron varaamisen kätevästi kotikoneen tai vaikkapa kännykän kautta.

Olemme reilu työnantaja. Ymmärrämme, että elämäntilanteet vaihtuvat, jonka seurauksena myös työnantajan täytyy joustaa. Me joustamme.

Yrityksemme arvoihin kuuluu vahvasti AVOIMUUS ja OSALLISUUS. Olemme työnantajana välittävä, kuunteleva ja auttava. Katsomme pitkälle tulevaisuuteen ja haluamme sinun olevan osa joukkuettamme.

Toivottavasti näemme pian!

 

Hae töihin

 

© 2024 Taxiagentit  |  Tietosuojakäytäntömme  |  Evästeet
webDesign: Mekanismi »